Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billig dekor för badrum online!

Väggdekor för en roligare badrumsupplevelse! Vi går alla på toaletten; rika som fattiga, kvinnor som män, gamla som unga. Det går inte att komma ifrån, ibland måste man bara tömma blåsan. Och det är väl kanske inte det roligaste man kan göra men det är helt klart ett nödvändigt ont. Du kan dock göra toalettupplevelsen lite roligare genom att sätta upp självhäftande dekoration på väggarna, och det finns att fynda här hos oss på Fyndiq – till priset av nästan ingenting. Välkommen in för att hitta billig väggdekor till ditt badrum!

Tips för ett lyckat köp! Förhoppningsvis kommer alla ihåg att spola när man är färdig, men för säkerhetens skull kanske du ska påminna med en spoltext? Det finns att fynda här! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. 

Toalettvers på väggen! Väggdekor i text är någonting som har blivit väldigt populärt den senaste tiden, men vanligast är det att man har väggtexter om kärlek och känslor snarare än roliga budskap. På toaletten kan man dock skoja till det ordentligt, kanske genom en liten vers om att man inte får glömma att tvätta händerna? Hos oss finns det mängder av skojiga alternativ och likaså kan du klicka hem en snygg toalettskylt till badrummet. Kolla in vad som finns, och klicka hem det du önskar. Du kommer inte att bli besviken!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.