Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga väggdekor bokstäver här!

Bokstäver för att göra fin väggdekor! Tycker du om att inreda? Tycker du dessutom om väggtexter, vilket är en av de saker som blivit riktigt trendiga och stora inom de senaste åren? Då har du hamnat helt rätt. Här hos oss på Fyndiq kan du fynda billiga väggdekorer ur ett stort utbud av fina väggdekorationer, och vi är stolta över att presentera vårt stora utbud. I just den här kategorin finner du väggbokstäver och alfabet så att du själv kan kombinera ihop de ord eller meningar du vill skriva på väggarna.

Tips för ett lyckat köp! Att skriva egna väggtexter är kul, men se till att du får tillräckligt många av de bokstäver du behöver! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skriv precis vad du vill med din väggtext! Ja, många tycker om väggdekor i olika former, och väggtext är ett fint sätt att uttrycka sig och kanske till och med påminna sig själv om saker som annars lätt glöms bort i vardagens bestyr. Men om man inte hittar något som passar en, vad gör man då? Jo, man köper väggdekor bokstäver så klart! Då kan man själv skriva precis vad man vill på väggen, och vad kan vara mer kreativt än att skapa sina egna budskap i stället för att ta någon annans gamla uttjatade Carpe Diem eller Live Love Laugh?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.