Kundservice

Fynda billiga dekorer hos oss

13 160 fynd


Filtrera

Köp billiga dekorer och dekaler att dekorera väggen med

Billiga dekorer online är precis exakt vad du hittar här hos oss på Fyndiq. I denna kategori har vi samlat massor av väggdekor i form av olika dekorer och dekaler för dig att titta närmare på. Vad sägs om en med hjärtan att sätta upp i barnrummet? Eller du kanske hellre vill dekorera hallväggen med dekoren Glöm inte med bilder på allt du bör ha med dig innan du lämnar hemmet? Kolla igenom vårt breda och varierade utbud av billiga dekorer att sätta upp på väggarna — vi har något för alla smaker!

Tips för ett lyckat köp

Letar du efter ett speciellt motiv på din dekor? Använd filtreringfunktionen och klicka i just de olika motiv som du vill ska visas för dig — och i vilka färger de ska vara i! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Olika dekorer på väggen livar upp alla rum

Dekaler på väggarna är något som verkligen kan liva upp ett rum riktigt ordentligt. Här finns något för stora som små! Vad sägs om en cool dödskalle till tonårsrummet och en söt änglabild till barnens krypin? Till vardagsrummet finns massvis av olika dekorer som passar hela familjen — vad sägs om en stor svart världskarta, på 90x200 centimeter, att fästa ovanför soffans rygg? Eller du kanske hellre vill dekorera med dekorer i form av 3D fjärilar? Kolla igenom sortimentet så hittar du massor av häftiga motiv och dekorer!