Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig väggdekor för tvättstugan!

Fyndiqs favoriter

Dekorera tvättstugan med väggdekor online! Det är sällan man ser fram emot ett besök i tvättstugan – det är snarare raka motsatsen och många är det som väntar med att tvätta sina kläder till sista sekund, bara för att undvika det trista i att se tvättmaskinen snurra varv efter varv i väntan på att kläderna ska renas. Men kanske blir det lite roligare med väggdekor i tvättstugan? Det tror i alla fall på Fyndiq och just därför har vi samlat mängder av olika dekorer som passar som du kan köpa de från oss till låga priser. Fynda billiga väggdekorer som passar till tvätten, du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp! Är du ute efter väggdekor till sovrum eller något annat rum? Klicka då vidare så hittar du det hos oss på Fyndiq också! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. 

Roligt, snyggt och praktiskt med väggdekor! Det är inte bara det att väggdekor gör väggen lite roligare, det är också praktiskt och en snygg detalj. Exempelvis kan du använda dig av väggdekor bilder för att förtydliga vad som är tvättmaskin och vad som är torktumlare. Hos oss hittar du väggdekorer online som du enkelt beställer hem, och sedan kan sätta upp i din tvättstuga för att göra den både roligare, snyggare och mer praktisk. Välkommen in och fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.