Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga väggord online!

Få kraft av bra och roliga väggord! Det här med att några ord på en vägg kan få vårt humör att gå från grått till guld på bara några sekunder är ganska så fantastiskt. Känner du att du vill ha lite vägguppmuntran så har du kommit till helt rätt ställe. Här på Fyndiq har vi mängder av olika dekorer, och på denna sida finner du alla som har med text att göra. Här kan du välja om du vill att din vägg ska tala kärlekens språk, om den ska uppmuntra och vägleda eller om väggen ska få dina smilband att le brett i form av en rolig text. Här finner du billiga väggord online och bra leveransvillkor som gör det lätt att göra en bra affär.

Tips för ett lyckat köp! Har du beslutsångest så varför välja bort någon text? Placera ett härligt budskap i vardera rum för att alltid vara på bra humör. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Låt väggen tala! Man brukar säga att det sitter i väggarna när det kommer till känslor och människor. Men när det kommer till väggtexter så sitter känslorna på väggen. Det härliga med roliga väggord eller starka budskap är att du lyfter fram din personlighet i hemmet och på ett enkelt och smart sätt blir påmind om vad du finner viktigt i livet.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.