Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt julpynt!

Öppna dörren för julpynt! December kommer i raskande fart och plötsligt står man där utan julpynt och alla de fina sakerna man önskade pynta med. Tomten som håller lyktan och lyser upp i vintern gapar med sin frånvaro. Lugn! Vi på Fyndiq förstår precis hur det är att vara ute i sista sekund. Därför har vi samlat alla tomtar, julstjärnor och julpynt som ni kan tänkas önska. Att vi dessutom rear bort allt oavsett vilken månad på året det är hör bara till det fina med vår sida. Samla på er alla nissar, jullyktor och änglar som ni kan få plats med i hemmet, frakten är densamma oavsett hur många ting som åker i vagnen.

Tips för ett lyckat köp! Julkänslan infinner sig direkt när man får titta på julpyntet, men för all del, passa på att fynda julklapparna när ni ändå är här. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Julpynta med fint glitter! Vare sig det blir en vit jul eller en höstliknande decemberdag så ska det inte finnas något som stoppar en att fira julen med vackert pynt! Dekorera fönster med vackra lyktor, ljusstakar och glitter och låt era besökare få en del av er fantastiska julkänsla innan de ens satt foten innanför dörren. Vare sig man gillar modernt eller gammaldags julpynt så finns det något för alla att pynta huset med. Hitta dina favoriter här!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.