Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billigt pyssel till julen!

Julen är högtiden för pyssel! Ingen högtid innebär så mycket pyssel som julen. Det är då vi samlas för att måla tomtar, sy dukar och skicka julkort – och hela familjen är med. Det är härliga tider som många längtar efter hela året. Och om även du är en pysselfantast som vill julpyssla så hoppas vi att du väljer att handla ditt pyssel från oss på Fyndiq. Vi har nämligen ett stort utbud av allt som kan behövas för att lyckas. Välkommen att handla billigt julpyssel hos oss på Fyndiq, du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp! Här på Fyndiq kan du handla hur mycket julpyssel du vill, vi har låga priser och dessutom är frakten densamma oavsett hur mycket du handlar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Roligt med julpyssel för barn och vuxna! Många tänker nog att julpyssel är för barn, och nog är det väl vanligast att barn pysslar, men även vuxna kan njuta av skapandet. Oavsett om det är dags att pyssla fram julkort som ska skickas ut, eller om det är tomtar till julinredningen som ska skapas, är det härligt att det kan göras tillsammans. Köp ditt pyssel för barn, och självklart även pyssel för vuxna, hos oss på Fyndiq. Vi har ett stort utbud som passar alla pysselsugna!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.