Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga plastgranar!

Variera er med en konstgjord julgran! Julgranen följer trender precis som vilken juldekoration som helst. När julen är kommen så har alla personer olika traditioner, vissa har en riktig gran som de tar in, medan andra väljer plastgran istället. Oavsett vad man gillar så är man en trendig person om man gillar plastgranar, förra året skulle plastgranen nämligen vara rosa och i år nalkas nya jultrender. Det som gör det enkelt att variera sig är helt klart det faktum att på Fyndiq hittar ni mängder av billiga plastgranar inför julen, man kan då köpa flera olika modeller och sedan skifta mellan dessa när julen kommer år efter år.

Tips för ett lyckat köp! Är det en naturtrogen plastgran eller en färggrann plastgran du är ute efter? Nöj dig inte bara med en, här har du råd att ta två! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Julkänsla även med plast! Julen förändras inte på något sätt bara för att du äger en plastgran istället för att kånka in en barrande gran från skogen. Julkänslan sitter djupt rotat i själen och kan inte förstöras eller förminskas av det faktum att din gran håller år efter år. Dessutom är det positivt för miljön att inte hugga ned eller köpa ett levande och odlat träd. Dessutom kan det bli betydligt roligare att pynta ett rosa träd! Eller varför inte en vit plastgran som blivit väldigt populär?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.