Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda till julklappsinslagning billigt!

Köp omslagspapper till julklapparna online! Jul, jul, strålande jul! En högtid som ingen annan, med tomtar och god mat, julmust och Kalle Anka. Och så klart julklappar, som även de är mycket viktiga för stämningen. Hela grejen med julklappar handlar ju om att ge bort någonting för att visa sin uppskattning, att göra varandra glada. Lite extra glad blir en också om klappen är inslagen på ett snyggt sätt. Och vill du ge bort en snygg klapp kan du köpa hem allt du behöver för inslagningen billigt från oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Det är smart att handla inslagningspyssel hos oss på Fyndiq eftersom du kan köpa allt du vill ha utan att frakten blir dyrare! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fina julklappar är roligare! Pyssel blir extra mysigt till julen, och någonting av det mest pyssliga är ju att slå in den där presenten som du har köpt. Många slår in sina klappar dagen före julafton för att sedan smyga in dem under granen. Du får dock inte glömma vikten av estetik, för snygga klappar är helt enkelt roligare att få. Och det är just därför vi på Fyndiq har samlat ihop mängder av fint inslagningspapper med tomtar, smarta presentpåsar, julstickers och julklappsetiketter, God Jul dekorband och mycket mer! Kika igenom vad vi har att erbjuda, och njut av en vackert inslagen jul!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.