Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda tomtar billigt!

Välkomna julen med små prydnadstomtar! Julen är verkligen en härlig högtid, och någon som väldigt många världen över håller som sin absoluta favorit. Så när julen knackar på dörren och snart ska komma till oss så är det inte många som har svårt för att få julstämning. Vi på Fyndiq är exakt likadana, och har därför samlat massor av stora tomtar och små prydnadstomtar som verkligen välkomnar julen i varje hem! Att julpynta är otroligt kul, och tomten är om någon en stor symbol för julen. Så kika runt bland vårt billiga julpynt online och se vad du hittar för något fint!

Tips för ett lyckat köp! Kan man ha för många jultomtar hemma? Antagligen inte! Visst kanske man inte ska fylla hela huset, men om du ändå ska köpa julpynt så passa på att beställa hem så att det garanterat blir julstämning! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Finns jultomten? Att få inspiration för julpyntet kan vara skönt, för ska man egentligen ha en liten mystomte eller andra julsaker i sitt hem? Det bestämmer man såklart själv, juldekorationer får nämligen gärna avspegla en själv och ens personlighet. Men tomten är verkligen någon som passar in i alla hem, det är i alla fall en sak som är säker. Om man sedan tror på att jultomten finns eller inte, det får man stå för själv, men det är otroligt trevligt att han finns i ens hem i alla fall!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.