Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fina kort med julmotiv! I Sverige har vi en hel del härliga högtider, och alla har personliga favoriter. Men så finns det såklart också en högtid som är lite mer populär än andra, och det är såklart julen! Julen är otroligt mysig och fylld av massor av traditioner, och att skicka god jul kort är en av dem. Här hos oss på Fyndiq hittar du därför massor av roliga julkort, och de är både fina och billiga! Att beställa kort i tid är dock viktigt, posten har en otroligt hög belastning under julen och du vill såklart att julkorten ska komma fram innan självaste julafton. Så varför inte kika runt och se vilka kort med julmotiv som får dig att komma i julstämning?

Tips för ett lyckat köp! Ett tips kan vara att kolla efter julkort med kuvert, då är du säker på att snö inte kommer skada ditt fina kort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sprid glädje med julkort! Att skicka vykort hör inte till vanligheterna nu för tiden, därför är det så härligt att många ändå håller fast vid traditionen om fina julkort. För ärligt talat, vem blir inte väldigt glad av att hitta en julhälsning i brevlådan i december? Så oavsett vad du tycker om vanlig post så är det alltid otroligt uppskattat. Att skicka julkort får du helt enkelt inte glömma bort att göra!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.