Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig julgransbelysning online här!

Dags att klä granen? Att knyta upp julgransbelysningstrassel är ett återkommande gissel år ut och år in, men är det inte på tiden att skaffa dig nya ljus nu? Om du inte redan har fungerande julgransbelysning är det hög tid att införskaffa det nu och visst är det så att julgransslingor blir slitna med åren – och vanligt är att de är hoptrasslade och att enstaka lampor slutar fungera. När det händer är det dessutom stor chans att hela julgransbelysningen börjar krångla. Så kanske är det dags att köpa nya julgransljus? Det är precis vad du kan fynda här, både för granar som ska stå inomhus och de som ska stå utomhus. Här finns massor av billig julgransbelysning för dig att shoppa loss bland! Välkommen att fynda redan idag!

Tips på ett lyckat köp!

Behöver du fler julprodukter och dekoration? Vi har en hel julavdelning full med olika kategorier, så klicka dig dit och hitta din julefrid redan nu! Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Olika sorters julgransbelysning för olika smak!

Vi gillar alla olika. Föredrar du klassiska julgransljus eller vill du ha något i modernare tappning? Kanske är en flerfärgad julgransbelysning som kan blinka i olika takter precis i din stil? Här finns massvis av olika julgransljusslingor att välja och vraka bland, den ena mer fantastisk än den andra! Pynta granen med varmt eller kallt ljus och låt hemmet bada i det härliga skenet från granen hela december, eller kanske från och med tidigare än så – vissa av oss gillar ju faktisk jul året om! Så vad väntar du på? Skippa fjolårets tilltrasslade ljusslinga och köp en ny i stället! Vi har billig julgransbelysning och snabba leveranser, så det enda du behöver göra är att välja de julgransljus du vill ha i ditt hem – och vi lovar att du inte kommer sakna att stå där och försöka reda ut en trasslig slinga!

Så fungerar Fyndiq!

Fyndiq har samlat nätets alla fynd under samma tak och produkterna kommer från tusentals olika butiker runt om i hela Sverige. När du beställer fler än en produkt är chansen stor att dessa skickas från separata butiker och kan levereras i olika paket vid olika tillfällen. Välj vilket leveranssätt och betalningsalternativ som passar dig bäst! Vi satsar på snabba leveranser och billig frakt – oavsett om du köper en eller flera produkter vid samma tillfälle.