Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga dricksglas online!

Fyndiqs favoriter

Dricksglas online i flera olika varianter! Törstig? Då behöver du inte bara en god dryck – du behöver även ett glas. Och beroende på vilken dryck du väljer finns det olika glas som passar bättre och sämre. Att exempelvis dricka mjölk ur en mugg är fullt möjligt, men inte riktigt så gott som det är ur ett vanligt dricksglas. Oavsett vilken dryck du känner dig sugen på, har vi glas som passar. Här på Fyndiq hittar du allt från enkla dricksglas från Eva Solo till fina Iittala glas. Kika igenom vårt utbud av billiga dricksglas och köp hem dem du föredrar - vårt utbud är stort och priset lågt. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Svårt att välja bland alla glas? Tänk på att frakten blir densamma oavsett hur mycket du beställer, så du tjänar på att beställa flera olika glas på en gång. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygga glas till alla tillfällen! Några av de mest populära glasen är de vackra från Sagaform. De har en speciell form och är av munblåst glas, perfekta både till vatten och när det nalkas fördrink. Andra glas som blir allt mer populära är drickburken i vintage då glasen ser ut som ett ölglas, men är gjort för drinkar - och kommer med både lock och sugrör i plast!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.