Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga & snygga glas online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av mängder av olika glas! Det är mycket man inte kan få för mycket av här i livet. Och olika typer av glas är en av dem. Här på Fyndiq har vi samlat allt från vackra champagneglas, enkla vinglas, shotglas med älgar på och stora härliga ölglas som gör så ölen smakar mycket bättre. Och inte nog med att vi har massor av spännande glas som förgyller bordet och kvällen så har vi även billiga priser för att både kunna ge dig ett leende när du ser dina glas och när du ser prislappen.

Tips för ett lyckat köp! Glas är alltid en perfekt present att ta med sig när du ska gå bort. Så passa på att köp dubbel uppsättning så du inte blir avundsjuk på din egen present. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nya glas till alla tillfällen! Livet består av olika skeenden. Och när ett nytt sådant inträffar är det naturligt att uppdatera både garderob och köksskåp med nya saker. Och när vi vill göra något nytt i bostaden är ett nytt kök något som kommer högt upp på mångas listor. Att då även passa på att uppdatera porslinet är något som ger glädje länge. Och är det så att du varken ska flytta eller renovera ditt kök så passar ett par snygga whiskeyglas utmärkt som en fin present att ge bort vid nästa partaj.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.