Fynda billiga & snygga glas online

655 Fynd

Stort utbud av mängder av olika glas

Det är mycket man inte kan få för mycket av här i livet. Och olika typer av glas är en av dem. Här på Fyndiq har vi samlat allt från vackra champagneglas, enkla vinglas, shotglas med älgar på och stora härliga ölglas som gör så ölen smakar mycket bättre. Och inte nog med att vi har massor av spännande glas som förgyller bordet och kvällen så har vi även billiga priser för att både kunna ge dig ett leende när du ser dina glas och när du ser prislappen.

Tips för ett lyckat köp

Glas är alltid en perfekt present att ta med sig när du ska gå bort. Så passa på att köp dubbel uppsättning så du inte blir avundsjuk på din egen present. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nya glas till alla tillfällen

Livet består av olika skeenden. Och när ett nytt sådant inträffar är det naturligt att uppdatera både garderob och köksskåp med nya saker. Och när vi vill göra något nytt i bostaden är ett nytt kök något som kommer högt upp på mångas listor. Att då även passa på att uppdatera porslinet är något som ger glädje länge. Och är det så att du varken ska flytta eller renovera ditt kök så passar ett par snygga whiskeyglas utmärkt som en fin present att ge bort vid nästa partaj.