Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga skålar online!

Rätt skål för rätt tillfälle! Det finns många tillfällen när en skål är ett måste. Vi talar alltså inte om en sådan skål du gör med champagne i glaset, utan en skål som du kan fylla med härligheter. Det kan vara till exempel en popcornskål, en dessertskål eller en frukostskål - de fyller alla sin funktion för varje tillfälle! Därför har vi på Fyndiq ett riktigt stort och billigt utbud av skålar, så att du helt enkelt kan ha allt för olika måltider eller till fredagsmyset. För ibland är ovala skålar bäst, medan trekantiga skålar passar för andra tillfällen, inte sant?

Tips för ett lyckat köp! Är du ute efter en speciell färg på din skål? Till vänster hittar du en meny där du kan välja just din färg! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skålar passar lika bra till frukost som till middag! En skål är dock inte bara något som passar vid frukosten, utan lika bra på middagsbordet! Så om du ska bjuda in till en lite större middag och bjuda på en mustig och god soppa, då är det helt klart ett 12-pack med skålar som du ska klicka hem! Det ser helt klart snyggast ut på bordet, även om du kanske får bryta av med någon barnskål här och var för att det ska passa alla dina gäster!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.