Kundservice
StartsidaHemmetKökDukning
Tallrikar & Skålar

Fynda billiga tallrikar & skålar online

14 100 Fynd

Filtrera

Tallrikar och skålar för vardag och fest

Här på Fyndiq hittar du tallrikar och skålar som passar för dygnets alla måltider. Vi har mängder av billiga uppläggningsfat som passar både för frukostflingorna framför teven och för lunchmackan vid köksön. Om du letar efter lite snyggare porslin till festen har du också hamnat på rätt plats. Vi har massor av porslin att lägga upp olika sorters måltider på. Oavsett om det är oxfilé eller gröt som står på menyn så behövs ett fint fat!

Tips för ett lyckat köp

Du kan alltid köpa nytt porslin i framtiden. Hur tåligt och praktiskt det än är så används det varje dag, och det är därför det inte är helt ovanligt att en tallrik går i kras. Det är inget att gråta över! Fyndiqs sortiment och priser gör att du kan slita dina tallrikar med hälsan utan att behöva oroa dig för vad det kostar. Så ta med dig porslinet ut på picknicken eller låt grannens ungar dricka ur finglasen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Porslin kommer alltid till användning

Porslin behövs ju inte bara för att lägga upp en ordentlig måltid vid ett dukat bord. Skålar och tallrikar behövs ju också för att servera snacks till filmkvällen, eller att packa ner för en okonventionell och lite trevligare picknick. Ingenting ger en lyxigare känsla än att strunta i papperstallrikarna och ta med sig äkta vara ut i det fria.