Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig våg till köket på nätet!

Handla din köksvåg online! Ibland handlar det om gram för att det ska bli perfektion. Med en köksvåg får man inte bara koll på den rätta vikten man är ute efter, man får även en mer stabil matlagning. För, alla vill inte tumma och höfta på mjöl, smör eller andra ingredienser. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av billiga köksvågar där du förhoppningsvis kommer att finna en passande våg. Välj mellan allt från digital köksvåg, fiskvåg eller hushållsvåg till en snygg svart retro köksvåg som man mer än gärna har framme och stoltserar med — kanske inte ens använder för att den är så fin.

Tips för ett lyckat köp! Det är lätt att förlora sig i alla häftiga vågar, men viktigt att tänka på är att ta sig en funderare vad det är för funktioner man helst vill åt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En matvåg för enkelhet i köket! Att väga sin mat har blivit allt mer populärt, och visst är det bra att hålla koll på vad man stoppar i sig. Men, en matvåg underlättar även när det kommer till matlagning och bakning. Tänk att enkelt väga upp den mängd smör man behöver, eller bara ställa skålen med ingredienser över vågen och hälla ned mjöl till rätt mängd? En bra köksvåg underlättar köksarbetet samt gör matlagningen roligare. Välj en våg med snygg design som du med fördel kan ha framme. Det inger respekt om inget annat.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.