Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billig skärbräda på nätet

822 Fynd

Handla din skärbräda online

Köket är hemmets hjärta, men utan fungerande verktyg och redskap är det svårt för ett kök att pulsera som man vill att det ska. Just skärbrädan är viktigare än vad man tror - och det är även viktigt att med jämna mellanrum byta ut den. Här på Fyndiq har vi samlat ett bra utbud av billiga skärbrädor. En marmorskärbräda är både användbar och en snygg inredningsdetalj. En rejäl skärbräda i trä tål otroligt mycket och en skärbräda i plast är en självklarhet, även fast du kanske inte kommer att ha den framme som man har med en skärbräda i marmor. Kanske bör du plocka på dig en av varje? Det är en väg till ett mer komplett kök.

Tips för ett lyckat köp

Välj inte bara skärbräda utifrån funktion utan satsa även på att det ska vara en bräda du kan ha liggandes framme. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En bra skärbräda är en ny skärbräda

Vissa saker åldras med stil - som ett gott rödvin eller en snygg skinnväska. Men, när det kommer till skärbrädor är det tvärt om. För varje ny repa som hamnar på brädan blir det ytterligare möjligheter att matrester fastnar som sedan sprider bakterier.se därför till att tvätta din plastskärbräda noggrant och satsa även på skärbrädor av bra kvalitet. Dock håller inte en skärbräda i en evighet utan någon gång om året bör den bytas ut - beroende på hur flitigt den används.