Kundservice

Påse, Kasse

6 892 fynd


Filtrera

Ordning och reda på kontoret

Hos fyndiq hittar du ett stort utbud av kontorsvaror. Vill du få ordning på din arbetsplats så kolla in våra små lagrings bokhyllor för skrivbordet. Perfekt för dig som jobbar och enkelt vill komma åt dina papper. Välj gärna mappar i olika färger så att du enkelt kategoriserar innehållet.

Förvara i zippåsar

Oavsett om du är på arbetet eller hemma så är det skönt att ha ordning på sina saker. Ett tips är att sortera upp småsaker och lägga i våra blixtlåspåsar. Då ser du innehållet samtidigt som sakerna är på rätt plats. Du hittar mängder av zippåsar i olika storlekar hos oss. Som vanligt till låga priser. Ovanpå det har du fri frakt och snabba leveranser

E-handelspåsar

Behöver du en säker återförslutningsbar påse så har du hittat rätt. Här hittar du ett brett utbud av e-handelspåsar i olika storlekar. Påsarna är dessutom extra tjocka för en säker transport. Du väljer själv om du vill ha dem i plast eller papper och med eller utan tejpremsa för förslutning. Skickar du ofta saker så är det bra att ha en digital våg hemma för att väga din påse innan du skickar iväg den.

Presentpåsar

Ett enkelt sätt att få till ett snyggt paket är att använda presentpåsar. Det bästa med dem är att de kan användas flera gånger. Hos Fyndiq hittar du också presentpåsar i olika storlekar och med olika motiv. Vi har presentpåsar som passar både vuxna och barn så passa på att ladda upp med ett lager hemma så är du alltid redo för kalas.

Silikonhandtag till bärkassar

Har du burit tunga kassar och känt att handtagen skär in i händerna. Då borde du kolla in våra smarta påshandtag i silikon. Du sätter dem lätt på handtagen på din kasse och sen så har du ett mjukt handtag att hålla i. På fyndiq hittar du flera smarta produkter som underlättar din vardag. Som vanligt till låga priser och fri frakt. Ett mjukt och flexibelt Påshandtag tillverkat i silikon. Detta är ett smidigt hjälpmedel så du slipper få ont i händerna. dessutom har handtagen en undersida som är räfflad, vilket gör att man får ett stadigt grepp om sina kassar.