Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga pallar online!

Fyndiqs favoriter

En pall för alla! Att inreda ditt hem är något som är otroligt roligt, men samtidigt väldigt svårt. Du vill väl trots allt trivas med din heminredning, för hur roligt det än är att renovera så vill du kanske inte göra det varje dag. Hos oss på Fyndiq hittar du ett stort utbud av pallar, som dessutom är riktigt billiga! Så oavsett om du är ute efter en snygg barpall, en stilren läderpall eller en smart fotpall med förvaring så hittar du det här hos oss. Alla kan med andra ord hitta en pall som passar perfekt i hemmet, så välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Att ha ett gäng extra pallar hemma ifall någon kommer på besök och behöver en stol är alltid riktigt smart! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snyggt och praktiskt med pallar! Även om pallar huvudsakligen är till för att vara en snygg inredningspryl, så är de oftast minst lika praktiska. För visst är det så att ett indiskt satsbord är snyggare än en vanlig stegpall, men inte lika praktiskt om du måste nå något från ett högt skåp. Och en pall med förvaring är bra på två olika sätt, och därför ett givet val för en hel del människor. Men så krävs det också olika slags pallar för olika hem och rum, och du ska alltid välja den som du tror kommer passa bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.