Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga bäddsoffor online!

Få soffa och säng i ett! Den som ofta har gäster på besök vet att det ibland kan sluta med att en eller annan gäst sover över. Det är inga problem om man har ett gästrum, men bor man trångt kan det vara lite knepigare. Den perfekta lösningen för den som egentligen inte har plats för några nattgäster är att köpa en bäddsoffa. En soffa är något som de flesta vill ha i hemmet, och varför inte passa på att kombinera den med en extrasäng? Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga bäddsoffor i olika material, färger och storlekar. Alla våra kunder ska kunna hitta den perfekta bäddsoffan som passar just deras hem!

Tips för ett lyckat köp! Du hittar även soffbord hos oss på Fyndiq. Självklart till ett billigt pris! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygga soffor som lätt omvandlas till säng! Alla soffor som finns på den här sidan har en del saker gemensamt. Först och främst är de oerhört sköna och kommer i olika mjukhet. De har verkligen både sittkomfort och liggkomfort! Sedan är de självklart väldigt snygga och stilrena. Ytterligare något som de har gemensamt är att de lätt kan omvandlas från soffa till säng. Det krävs alltså ingen ansträngning när man får nattgäster. Dessutom har de flesta soffor smart förvaring under soffan för exempelvis täcken och kuddar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.