Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga Soffor online!

Fyndiqs favoriter

Hörnsoffor eller Divan – fynda din favorit! Många säger att det är köket som är hemmets hjärta. Men hur vore det om vi inte hade en skön soffgrupp att komma hem till? Efter en hård arbetsdag är det nog många som håller med om att vardagsrummet är det rum som lockar mest. Så planera det rummet utifrån rätt förutsättningar för att få till den rätta stämningen: är det en stor hörnsoffa som är svaret på alla frågor om trivsel och gemenskap, eller kanske en snygg skinnsoffa eller divansoffa att glida ner i och glömma omvärlden. Kanske är svaret en billig soffa i form av en bäddsoffa som öppnar upp för övernattningar? Oavsett vad så har vi massor av soffor online, så välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte bort din egen stil och personlighet och vilket syfte din soffa ska tjäna. Ett hett tips är att mäta upp hemma så att du alldeles säkert vet att soffan du har spanat in kommer passa hos dig. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilken soffa är du? Det är skillnad på soffor och soffor. Fånga ögonblicket när du läser ”soffor rea” och med det kan fynda en u soffa som du så länge drömt om. Men, vi kan inte bara tänka på att införskaffa en soffa för att alla gäster ska få plats. Var lite självisk – shoppa en soffa med divan och motivera köpet med att ”det är jag värd”. Glöm inte bort att fråga dig ”vilken soffa är jag?”.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.