Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda bra & billiga handdukar online

669 Fynd

Välj dina nya handdukar här

Vi på Fyndiq har samlat mängder av billiga handdukar som du snabbt och enkelt handlar online hos oss. I vårt stora sortiment kan du välja bland snygga kökshanddukar, söta badlakan för barnen och en rad andra handdukar i olika stil och material! Om du till exempel letar efter en badponcho med Spiderman på har du kommit till helt rätt plats! Välkommen att fynda dina nya handdukar redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Satsa på att köpa badlakan med roligt tryck till barnen när du köper handdukar. Vad sägs till exempel om ett riktigt prinsessbadlakan eller ett med Musse Pigg tryck på? Här hos oss på Fyndiq hittar du mängder av snygga badlakan för både barn och vuxna! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Köp en handduk med mönster eller tryck

I köket är det alltid lite roligare om kökshanduken bryter av lite grann mot den övriga inredningen. Vad sägs till exempel om en kökshandduk med blommor på? Eller du kanske letar efter en gästhandduk till badrummet? Här hos oss på Fyndiq hittar du handdukar i en rad olika material och stil, till exempel snygga frottéhanddukar eller handdukar i microfiber! Eller vad sägs om en smart hårturban som absorberar vatten upp till fem gånger fortare än vad en vanlig handduk gör? Allt detta och mycket mer hittar du hos oss på Fyndiq!