Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda bra & billiga handdukar online!

Välj dina nya handdukar här! Vi på Fyndiq har samlat mängder av billiga handdukar som du snabbt och enkelt handlar online hos oss. I vårt stora sortiment kan du välja bland snygga kökshanddukar, söta badlakan för barnen och en rad andra handdukar i olika stil och material! Om du till exempel letar efter en badponcho med Spiderman på har du kommit till helt rätt plats! Välkommen att fynda dina nya handdukar redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Satsa på att köpa badlakan med roligt tryck till barnen när du köper handdukar. Vad sägs till exempel om ett riktigt prinsessbadlakan eller ett med Musse Pigg tryck på? Här hos oss på Fyndiq hittar du mängder av snygga badlakan för både barn och vuxna! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Köp en handduk med mönster eller tryck! I köket är det alltid lite roligare om kökshanduken bryter av lite grann mot den övriga inredningen. Vad sägs till exempel om en kökshandduk med blommor på? Eller du kanske letar efter en gästhandduk till badrummet? Här hos oss på Fyndiq hittar du handdukar i en rad olika material och stil, till exempel snygga frottéhanddukar eller handdukar i microfiber! Eller vad sägs om en smart hårturban som absorberar vatten upp till fem gånger fortare än vad en vanlig handduk gör? Allt detta och mycket mer hittar du hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.