Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

StartsidaHemmetTextil
Gardiner & Tillbehör

Fynda billiga gardiner & tillbehör

3 313 Fynd

Dags att fräscha upp med nya gardiner & tillbehör?

Ibland vill man ha lite förändring i sin vardag, och för att få den där känslan av förändring är ett smart tips att byta ut alla hemmets gardiner — vips känns hemmet som nytt igen! Hos oss på Fyndiq hittar du ett stort sortiment av snygga, men framförallt billiga, gardiner & tillbehör för både kök, vardagsrum och sovrum! Vad sägs om en mönstrad panelgardin för köket och en snygg hällgardin för vardagsrummet? Hos oss på Fyndiq hittar du mängder av snygga gardiner i olika längd, design och material. Välkommen att fynda billiga gardiner & tillbehör online här hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Innan du plockar varukorgen full av gardiner & tillbehör kan det vara bra att dubbelkolla vissa saker. Kontrollera dina mått hemma och matcha dessa med gardinens mått innan du beställer hem en gardin. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En hissgardin passar i alla rum

Visst kan det vara svårt att få sovrummet helt mörkt om natten, men lösningen är enkel — du behöver rätt gardin & tillbehör! Vi på Fyndiq har samlat en rad olika typer av gardiner & tillbehör här hos oss, därför kan du hitta allt från en snygg hissgardin till häftiga panellängder med mönster. Det är med andra ord lätt att hitta flera favoritgardiner. Kanske letar du efter en vacker hällängd att hänga i vardagsrummet, eller kanske draperier för att dela av ett rum i två? Vad du än söker i gardinväg kan du hitta det hos oss bland alla våra gardiner & tillbehör som vi har samlat här!