Kundservice

Odling

55 360 Fynd

Drömmer du om att odla dina egna frukter och grönsaker från frön? Med ett växthus kan du göra det både på sommaren och vintern! Tomater, jordgubbar, örter - du väljer vad du vill ha i din trädgård. Hos Fyndiq hittar du allt du behöver för att skapa din drömträdgård året om!


Filtrera

Allt börjar med att du sår frön. Efter att du har gjort det kan du odla dina växter på många olika sätt! Från avancerade växthus och hydroponiska odlingsset till enkla trädgårdar och krukväxter har Fyndiq all utrustning du kan behöva för din odling!

Odla dina egna grönsaker och blommor med frön

Fröodling av grönsaker och blommor ger både färska produkter och färg i utomhusmiljön. Dessutom är det roligt och enkelt att börja odla med fröpåsar och planteringsjord i ett område ute på gården eller din egen trädgård. Du kan välja bland olika grönsaker och blommor att plantera efter fröpåsens anvisningar. Kom ihåg att vattna och gödsla växterna ofta så att de blir starka och friska! Snart därefter kan du skörda goda grönsaker och se dina vackra blommor!


Skydda dina växter med ett växthus

Ett växthus är en fantastisk idé för dig som vill kunna odla växter även på vintern. Ge dina växter ett varmt och skönt hem när det är kyligt och snöigt ute. Du kan också skydda dem från hårda vindar och börja plantera dina växter tidigare än om du inte hade använt ett växthus! Med ett växthus har du full kontroll över temperaturen, fuktigheten och ventilationen så att dina växter får de bästa förutsättningarna att trivas. Ett växthus är ett roligt sätt att förlänga trädgårdssäsongen och hålla det du odlat vid liv under hela året.


Få den bästa skörden med hydroponisk odling

Prova hydroponisk odling för att din skörd ska trivas så bra som möjligt! Det är en jordlös odlingsprocess som matar växter genom vatten istället för jord. Processen ger dig grödor av hög kvalitet och används vanligtvis vid odling av kryddor, blommor och grönsaker. Med Fyndiqs utrustning kan du odla fantastiska växter och skörda det bästa!