Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga växthus här

322 Fynd

Köp billigt växthus och börja odla

Vill du odla tomater men har ingen plats hemma i huset? Då kan ett billigt växthus vara något för dig. Här har vi på Fyndiq samlat massor av olika växthus som passar att stå rakt på gräsmattan, altanen och till och med på balkongen — för du vet väl att du inte behöver bo i villa för att kunna botanisera i ett växthus? Här finns både små och stora modeller med eller utan tillhörande växthusinredning. Kolla in utbudet och köp ett billigt växthus du med! Välkommen att fynda redan idag!

Tips på ett lyckat köp

Behöver du fler saker till odlandet? Vi har både verktyg, smarta vattenkannor och snygga krukor — allt för att göra påtandet i det gröna lite roligare och lite enklare. Dessa produkter hittar du enklast via sökfunktionen, för de ligger i helt egna kategorier! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Odla året om i smart växthus

Visst finns det både regler och saker att tänka på gällande när olika grödor och blommor ska sås, men när du har ett växthus behöver du inte känna dig lika strikt bunden — och det är därför som växthus är så bra för oss som kanske inte har fullt så gröna fingrar! Varför inte börja med ett miniväxthus för att testa på hur det känns innan du köper det stora utomhusväxthuset? Vi på Fyndiq har en massa olika växthus att välja på, så du kommer säkert att hitta ett som passar perfekt för ditt hem och för din plånbok. Glöm heller inte att kolla in produktbeskrivning för att se så växthusets mått är så som du tänkt dig!