Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga odlingstillbehör hos oss

Fyndiqs favoriter

Billiga odlingstillbehör online här! På jakt efter odlingstillbehör för att säkerställa succé i trädgårdslandet? Då är du på rätt ställe! Här har vi på Fyndiq nämligen samlat alla möjliga sorters odlingstillbehör för dig att fynda bland online här hos oss! Vad sägs om ett billigt odlingstillbehör i form av en enkel kratta, ett 12-pack semestervakter eller två par ekologiska handskar i bambu som kan användas flera säsonger i rad? Kolla igenom utbudet och hitta de odlingstillbehör som känns rätt för dig och din trädgård – hos oss kan du fynda ordentligt!

Tips för ett lyckat köp! Vill du veta mer om produkten du funderar på att köpa eller står du och väljer mellan två från olika tillverkare? Läs respektive produktbeskrivning för att lära dig mer och göra ditt val lite enklare. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Odlingstillbehör för alla odlingssäsonger! Vissa saker odlas på höst och andra på vår, och det betyder att du kanske är i behov av något att märka upp odlingarna med? Här finns smarta odlingskitt som till exempel innehåller just färgkodade etiketter, vattensilar och penna för nybörjaren. Eller du kanske har mer nytta av en såhjälpare, även kallad fröfördelare, för att fördela ut dina olika fröer? Här finns både koppartejp mot mördarsniglar, odlingssäckar, torvbriketter och näringspinnar samt andra odlingstillbehör såsom vattenkannor och automatiska blomvattnare i flerpack – vad behöver du till din odling?

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.