Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

StartsidaHemmetTrädgård
Trädgårdsslangar

Fynda billig trädgårdsslang online

439 Fynd

Fin trädgård med bra slangar

Att ha ett hus med tillhörande trädgård är en dröm för många. Och när du äntligen står där med din egen gräsmatta och ett eget litet land så är det en otroligt fin känsla! Men du får absolut inte glömma bort att en trädgård ständigt behöver skötsel och omvårdnad. Därför kan du hitta massor av trädgårdsslangar riktigt billigt här hos oss på Fyndiq! För att få en riktigt fin trädgård krävs trots allt en del trädgårdsredskap, och något så smart som en töjbar trädgårdsslang kan göra underverk för din gräsmatta. Så om du är ute efter billiga vattenslangar online så har du kommit helt rätt. Välkommen att fynda slang och munstycke för trådgården!

Tips för ett lyckat köp

Funderar du på en expanderande vattenslang? Här finns allt du behöver och lite till, självklart till riktiga fyndpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Glöm inte rätt spolmunstycke

Kanske är det mest på sommaren som du behöver en bra trädgårdsslang för att kunna vattna blommor eller fylla poolen med vatten. Men du kan såklart använda en vattenslang till så mycket mer än så. Spola till exempel av bilen, eller gör en liten isbana på vinterhalvåret! Se också till att du har rätt munstycke till vattenslangen. På så sätt kan du få ut så mycket som möjligt av din hjälpreda i trädgården, och det tackar du väl inte nej till?