Kundservice
StartsidaKampanjer
Allt för din resa - Från resväskor till sällskapsspel

Till resan

Vi har allt ifrån väskor till sovmasker, travel checks/midjeväskor, mindre parfymflaskor och mycket mycket mer.

Hitta allt du behöver för en lyckad resa!

Planerar du din nästa stora resa eller bara en helgutflykt? Vi förstår att varje resa är unik, och det krävs rätt produkter för att göra varje ögonblick perfekt. Vår kollektion har noggrant valts ut för att erbjuda allt du behöver för att resa med stil, komfort och bekvämlighet.

Sällskapsspel: Långa flygresor, väntetider på hotell eller bara mysiga kvällar på resmålet? Våra sällskapsspel är lätta att packa ner och kommer att underhålla dig och dina medresenärer i timmar.

Refill Parfymflaskor: Behöver du ta med din favoritdoft på resan utan att släpa med en hel flaska? Våra refill parfymflaskor är den perfekta lösningen. De är både kompakta och lättanvända!

Necessärer: Håll ordning på dina skönhets- och hygienprodukter med våra stilrena och funktionella necessärer. Oavsett om du behöver något litet för handbagaget eller en större variant för en lång resa, har vi det du söker.

Resväskor: Din följeslagare på varje äventyr! Välj mellan vårt sortiment av robusta, rymliga och trendiga resväskor som står pall för både korta och långa resor.

Sovmasker: Vi vet hur viktigt det är att få en god natts sömn, särskilt när man är på resande fot. Våra sovmasker är designade för att ge dig den avkoppling du behöver, oavsett om det är på planet, tåget eller hotellet.

Vare sig du reser för affärer, nöje eller äventyr, vill vi se till att du är välutrustad och redo att göra det bästa av din resa. Utforska vårt sortiment och hitta de produkter som kommer att förhöja din nästa resa till nya höjder. Välkommen ombord på din bästa resa någonsin med våra oumbärliga reseprodukter!