Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga over-ear-hörlurar här

205 Fynd

Köp billiga over-ear-hörlurar online

Tröttnat på att krångla med små hörlurar som du stoppar in i örat? Då kan ett par schysta over-ear-hörlurar vara något för dig, och här på denna sida hittar du massor av olika modeller och over-ear-hörlurar från olika varumärken. Vad sägs om ett par trådlösa från Thomson eller kanske ett par over-ear-hörlurar från Deltaco med volymkontroll och 2, 2 meter kabel? Kolla in det stora sortimentet och hitta de over-ear-hörlurar som passar din stil.

Tips för ett lyckat köp

Letar du efter ett visst märke på dina over-ear-hörlurar? Här finns märken som Skullcandy, Koss och Panasonic — och vill du bara se hörlurar från en av dessa kan du välja det som sorteringsalternativ i filtreringsmenyn! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Massor av coola over-ear-hörlurar att välja på

Om du verkligen vill markera för omgivningen att du inte hör dem är ett par over-ear-hörlurar väldigt bra att ha i stället för sådana du bara stoppar in i örat — då syns det tydligt att du lyssnar på musik! Bland våra over-ear-hörlurar här finns både modeller med sladd och utan sladd samt over-ear-hörlurar med mikrofon eller att de är som hela headset, så vilken typ av over-ear-hörlurar vill du hä Ett par Champion Headset Over-ear Bluetooth hörlurar eller kanske ett par robusta och slitstarka Koss Pro4S over-ear-hörlurar i svart för dig som använder dina hörlurar oftä Vi har over-ear modeller för alla smaker, stilar och användningsområden!