Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga over-ear-hörlurar här

Köp billiga over-ear-hörlurar online! Tröttnat på att krångla med små hörlurar som du stoppar in i örat? Då kan ett par schysta over-ear-hörlurar vara något för dig, och här på denna sida hittar du massor av olika modeller och over-ear-hörlurar från olika varumärken. Vad sägs om ett par trådlösa från Thomson eller kanske ett par over-ear-hörlurar från Deltaco med volymkontroll och 2,2 meter kabel? Kolla in det stora sortimentet och hitta de over-ear-hörlurar som passar din stil.

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter ett visst märke på dina over-ear-hörlurar? Här finns märken som Skullcandy, Koss och Panasonic — och vill du bara se hörlurar från en av dessa kan du välja det som sorteringsalternativ i filtreringsmenyn! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Massor av coola over-ear-hörlurar att välja på! Om du verkligen vill markera för omgivningen att du inte hör dem är ett par over-ear-hörlurar väldigt bra att ha i stället för sådana du bara stoppar in i örat — då syns det tydligt att du lyssnar på musik! Bland våra over-ear-hörlurar här finns både modeller med sladd och utan sladd samt over-ear-hörlurar med mikrofon eller att de är som hela headset, så vilken typ av over-ear-hörlurar vill du ha? Ett par Champion Headset Over-ear Bluetooth hörlurar eller kanske ett par robusta och slitstarka Koss Pro4S over-ear-hörlurar i svart för dig som använder dina hörlurar ofta? Vi har over-ear modeller för alla smaker, stilar och användningsområden!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.