Kundservice

Fynda On Ear Hörlurar & Headset

476 Fynd

Klicka hem dina favvo On Ear Hörlurar & Headset hos oss

Bra musik i öronen, betyder inte bara att det är låtarna som är förstaklassig hip-hop eller trallvänlig pop. Det betyder även att musiken lyckas ta sig in - och endast in i öronen för att ge ett så bra ljud (och isolering från omvärlden) som möjligt. Med ett par justa Scullcandy, Urbanears eller varför inte Sennheiser kan du nu, likt ett par öronproppar, bli ett med musiken och stänga ute allt det andra.

Tips för ett lyckat köp

Anser du att världen är lite grå ibland? Det är enkelt att sätta färg på den genom att promenera runt med ett par blåa hörlurar som både signalerar att här kommer jag och att jag gillar musik. Känner du att ett par blåa inte går ihop med dina gröna ögon och att ett par gula mer är din melodi är det inga problem att byta. Det ska både vara enkelt och billigt att handla hos oss. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att parfymer inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

I love music

Det finns I love NY artiklar, I love Hjo artiklar och I love många fler artiklar. Men inga om våra hörlurar. Det är ju trots allt dem som får oss att prestera bättre och fly undan världen bättre. I väntan på att du ska finna en I love earphones-tröja, är ett par on ear hörlurar en bra början.