Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda On Ear Hörlurar & Headset!

Klicka hem dina favvo On Ear Hörlurar & Headset hos oss! Bra musik i öronen, betyder inte bara att det är låtarna som är förstaklassig hip-hop eller trallvänlig pop. Det betyder även att musiken lyckas ta sig in - och endast in i öronen för att ge ett så bra ljud (och isolering från omvärlden) som möjligt. Med ett par justa Scullcandy, Urbanears eller varför inte Sennheiser kan du nu, likt ett par öronproppar, bli ett med musiken och stänga ute allt det andra.

Tips för ett lyckat köp. Anser du att världen är lite grå ibland? Det är enkelt att sätta färg på den genom att promenera runt med ett par blåa hörlurar som både signalerar att här kommer jag och att jag gillar musik. Känner du att ett par blåa inte går ihop med dina gröna ögon och att ett par gula mer är din melodi är det inga problem att byta. Det ska både vara enkelt och billigt att handla hos oss. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att parfymer inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

I love music. Det finns I love NY artiklar, I love Hjo artiklar och I love många fler artiklar. Men inga om våra hörlurar. Det är ju trots allt dem som får oss att prestera bättre och fly undan världen bättre. I väntan på att du ska finna en I love earphones-tröja, är ett par on ear hörlurar en bra början.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.