Kundservice

Trådlösa hörlurar & Bluetooth headsets

22 220 Fynd

Slipp trassel och njut av musik obehindrat med trådlösa hörlurar! Upptäck vårt breda sortiment av trådlösa hörlurar som kommer i många olika färger och modeller från kända varumärken.


Filtrera

Lyssna och prata med trådlösa hörlurar

Vill du kunna lyssna på musik och prata i telefon utan att faktiskt behöva hålla upp mobiltelefonen eller mediespelaren? Lösningen hittar du i hörlurar. Vill du gå steget längre kan du nu även lyssna på musik och prata i telefon utan att ens behöva ha en sladd till din utrustning. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga Bluetooth headsets, så att våra kunder kan få vara sladdfria! Välj mellan in ear och on ear-hörlurar samt headsets i olika storlekar. Här finns många olika varianter att fynda bland med andra ord. Med många billiga trådlösa hörlurar i din ägo behöver du heller inte oroa dig om du tappar bort ett par, för då har du ju några i reserv! Vare sig du föredrar blåtand hörlurar eller vill ha ett redigt trådlöst headset är det hos oss på Fyndiq som du kan hitta detta bland alla våra sladdfria hörlurar som vi samlat på denna sida.

Fördelar med trådlösa hörlurar idag

Få teknik-trender har växt så explosionsartat under de senaste åren som trådlösa hörlurar har gjort. Detta har naturligtvis skett av förklarliga skäl. Nu finns tekniken för att man ska slippa krånglet med sladdlurar utan bekostnad för ljudet eller funktionaliteten.

Sladdlöst = Trassellöst

Alla som någon gång har haft hörlurar som inte har varit trådlösa känner till sladdproblematiken. Varje gång man tog av sig sina lurar så tvinnade lurarna ihop sig. Sladden fastnade i kläderna och trasslade konstant in sig i allt möjligt. När man en gång har testat lurar som är fria från sladd är det svårt att gå tillbaka, inte minst för bekvämligheten.

Längre batteritid

Det största problemet med de allra tidigaste trådlösa hörlurarna var batteritiden. Eller snarare bristen på batteritid. Det tog inte lång tid innan de hade laddat ur och man var tvungen att skippa musiken ett tag. Nu för tiden ser det annorlunda ut. Varje år släpps mängder av nya modeller med imponerande batteritider. De stora varumärkena utvecklar ständigt sina batterier för att kunna konkurrera ut andra trådlösa hörlurar. Detta är mycket bra för konsumenterna.

Tips för ett lyckat köp

När du köper ett Bluetooth headset bör du kolla upp att det fungerar till din mobiltelefon. De flesta headsets fungerar dock till alla nyare modeller oavsett vilket märke telefonen kommer ifrån – men lika bra att säkerställa detta från början så att du inte får hem ett par som mot förmodan inte skulle funka! Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.