Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt Bluetooth headset online!

Lyssna och prata med trådlösa hörlurar! Vill du kunna lyssna på musik och prata i telefon utan att faktiskt behöva hålla upp mobiltelefonen eller mediespelaren? Med headsets eller hörlurar har vi löst det problemet. Vill du gå steget längre, kan du nu även lyssna på musik och prata i telefon utan att ens behöva ha en sladd till din utrustning. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga Bluetooth headsets, så att våra kunder kan få vara sladdfria! Välj mellan in ear och on ear-hörlurar samt headsets i olika storlekar. Välkommen att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp! När du köper ett bluetooth headset bör du kolla upp att det fungerar till din mobiltelefon. De flesta headsets fungerar dock till alla nyare modeller! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smart och helt trådlöst! Oavsett om du är ute efter ett mini-headset som du kan ha i örat, ett headset som sitter i en klocka på armen eller ett par vanliga hörlurar, kan du hitta det här hos oss. Vill du istället ha det perfekta headsetet när du tränar, finns ett lätt och smidigt sådant som du sätter runt huvudet. Dessutom finns headsetet i en vattentålig variant för alla väder. Är du ute efter ett mer klassiskt headset, finns det i en mängd olika varianter!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.