Kundservice

Tillbehör till iPhone 12 Pro Max

6 784 fynd

Här hittar du alla tillbehör du kan behöva till din iPhone 12 Pro Max! Utforska vårt breda sortiment av billiga mobiltillbehör som skärmskydd, skal, laddare och fodral som håller din mobil säker. Välkommen att fynda!


Filtrera

Fynda dina mobiltillbehör hos oss

Behöver du köpa tillbehör till din nya telefon? Du kan vara lugn, hos oss på Fyndiq hittar du det som du behöver. Vi har ett stort utbud av mobiltillbehör och här kan du välja mellan laddare, skärmskydd och skal för just din mobil.

Vårt utbud av mobilskal

Hos oss på fyndiq hittar du mobilskal för alla tillfällen och vi har skal för många olika modeller. Du kan hitta allt från klassiska skal, plånboksskal, batteriskal och även vattentåliga skal. Dessa exempel på skal är en del av iPhone 12 pro max tillbehör. Det gäller för dig som kund att välja rätt skal för den modell som du har. Annars finns det en risk att det inte passar till just den mobilen som du har.

iPhone 12 pro max tillbehör

Fyndiq har ett stort utbud av tillbehör för just denna modell och hos oss kan du hitta laddare som fungerar till denna modell. Trådlös laddning har blivit en del av iPhones nyare modeller där mobilen laddas genom att läggas på en platta. Fyndiq säljer både dessa trådlösa laddare och vanliga laddare. Du kan hitta både USB och USB-C sladdar som gör att du kan ladda din mobil var du vill. Vi säljer även adapter som är kompatibel till sladdarna. En USB-C sladd kräver en adapter som har uttaget för det för att kunna fungera som den ska.

Välj rätt tillbehör till rätt modell

Det är viktigt att hitta rätt tillbehör till rätt modell och då vi har många exempel att välja på, kan det vara svårt för dig som kund att veta vad som är bäst för just din modell. Vissa modeller funkar bättre med en viss typ av tillbehör än andra. En viss typ av sladd kan fungera bättre för din iPhone medan en annan inte fungerar alls. Samma sak är det när det kommer till skal. Ditt skal ska vara anpassat i storleken som din mobil för att kunna passa. Om du ändå känner dig osäker efter att ha gått igenom vårt utbud för den modellen som du har, kan du kontakta oss för att få hjälp.