Kundservice

Mobilskal till iPhone 12 Pro Max

2 981 fynd

Hos oss på Fyndiq finns det hundratals olika skal att välja mellan till din iPhone 12 Pro Max! Vill du designa ditt eget skal med dina favoritbilder och motiv? Gör det med ett av våra genomskinliga skal! Eller är du ute efter ett praktiskt skal med ett kortfack eller kickstand istället? Blir det ett färgglatt skal eller ett svart? Valet är ditt! Ta en titt på vårt stora utbud och välj en (eller flera) som passar just din stil!


Filtrera

Olika typer av skal till ditt iPhone 12 Pro Max

Det finns olika typer av mobilskal som är tillverkade av olika material. Ett skal gjort av silikon är till exempel oftast hårt med en matt yta som är både fingeravtrycks- och dammtålig. Denna typ av skal är ett bra val för dig som vill skydda mobilen men ändå ha ett smidigt skal på den.


Sedan finns det också skal av hårdplast, vilket är bra för att skydda från repor och slitage om mobilen råkar tappas på marken. Detta material är också väldigt lätt och väger inte mycket, vilket gör denna modell bra för alla som vill ha ett lätt skal.


Läderskal till mobilen ser lite mer lyxiga ut än plast- eller silikonskal och är oftast tillverkade med ett plast inre lager som sedan täckts antingen med äkta eller fejk läder. Priset på dessa typer av mobilskal kan variera kraftigt beroende på om det är äkta eller fejk läder som används.

Vilken design väljer du?

Beroende på vilka egenskaper som är viktiga för dig, kommer du vara intresserad av olika material till ditt skal! Vill du helst skydda mobilen så gott som möjligt? Då kan det vara smart att tänka på en hårdplast- eller silikonmodell som är välutrustad för stark tålighet. Tycker du att utseendet är viktigast och vill ha ett lyxigare skal? Överväg att köpa ett skal i läder.


När du har tänkt på material till ditt nya skal kan du sedan titta på olika designalternativ, färger och motiv! Oavsett om du är intresserad av ett enfärgat skal, ett skal med ditt favoritdjur på eller till och med ett skal med donuts på - vi har flera att välja mellan. Fynda ditt nya skal till din iPhone 12 Pro Max hos oss redan idag!


Letar du också efter skal till andra iPhone-modeller? Spana in våra skal till iPhone 12, iPhone 12 Pro och även iPhone 12 mini!