Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga iPhone 4/4s Skal Kassettband!

Fyndiqs favoriter

Massa billiga iPhone 4 skal kassettband för retroälskaren! Röda, rosa, svarta eller gula – här hittar du en hel uppsjö utav iPhone 4 skal kassettband som ger din mobil både en färgglad och härligt retro look! iPhone skal kassettband har länge varit en av Fyndiqs storsäljare – nu är det dags för även dig att fynda din favorit kassett!

Tips för ett lyckat köp! Vi har många iPhone skal retro här på Fyndiq så det gäller att ha tungan rätt i munnen när du lägger din beställning, så att det verkligen är rätt skal du klickar hem. Tänk till exempel på att ett iPhone 4S skal kassettband inte passar till trean eller femman – då de iPhonemodellerna har helt annan form än fyrorna. Om det trots noggrannhet ändå råkar bli fel, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Kassettband skal – perfekt för nostalgikern! Tänk om man vetat då för länge, länge sedan på -70 och 80-talet när man låg framför bergsprängaren och lyssnade på idolerna att det om ett par årtionden skulle uppfinnas en liten mojäng kallad iPhone, vilken skulle ha ungefär samma form som dina kära musik kassetter. Och att kassettband inte längre skulle förknippas med musik, utan i stället med en typ av retro iPhone skal! Konstigt va! Känner du en längtan efter att drömma dig tillbaka till Hubbabubba-tider rekommenderar vi starkt att du införskaffar ett kassettband skal till iPhone 4 – det är en säker nostalgibiljett vill vi lova! För er av den lite yngre generationen som aldrig upplevt musikkassettband – fynda ett kassettskal ni med och upplev hur det var för era fossiler till storasyskonen och föräldrar att äga ett schysst kassettband!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.