Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Smycka mobilen med ett Justin Bieber skal! Det finns mängder av olika former av mobilskal där ute i världen, och väldigt många av dessa hittar du faktiskt här hos oss på Fyndiq! Vi har samlat ihop skal till iPhone 5/5S och en hel mängd andra modeller, men det finns vissa skal som vi gillar lite extra. Till exempel de med kändisar på, som du hittar här! Fynda ett billigt mobilskal med Justin Bieber på, eller varför inte ett Bob Marley skal med de klassiska rastafärgerna? Möjligheterna är många, och du hittar säkert ett iPhone skal som passar!

Tips för ett lyckat köp! Har du svårt att välja? Här är det så billigt att du har råd med många olika skal! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett snyggt One Direction skal att göra alla avis med! Att ha sina, och alla andras, idoler på mobiltelefoner är ett snabbt sätt att stå ut från mängden. Du kan själv välja om du vill ha en modern artist som Justin Bieber på skalet eller om du vill ha en mer klassisk kändis som Marilyn Monroe! Med ett kändis skal kan du snabbt visa upp för världen vem som är din idol, och du kan alltid ha dem i din ficka. Kanske ska du också ge bort ett skal till en familjemedlem, vi tror då att din pappa skulle älska ett Elvis Presley skal till sin iPhone SE!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.