Fynda billiga iPhone 5/5s/SE skal med kändisar online

2 Fynd

Smycka mobilen med ett Justin Bieber skal

Det finns mängder av olika former av mobilskal där ute i världen, och väldigt många av dessa hittar du faktiskt här hos oss på Fyndiq! Vi har samlat ihop skal till iPhone 5/5S och en hel mängd andra modeller, men det finns vissa skal som vi gillar lite extra. Till exempel de med kändisar på, som du hittar här! Fynda ett billigt mobilskal med Justin Bieber på, eller varför inte ett Bob Marley skal med de klassiska rastafärgernä Möjligheterna är många, och du hittar säkert ett iPhone skal som passar!

Tips för ett lyckat köp

Har du svårt att väljä Här är det så billigt att du har råd med många olika skal! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett snyggt One Direction skal att göra alla avis med

Att ha sina, och alla andras, idoler på mobiltelefoner är ett snabbt sätt att stå ut från mängden. Du kan själv välja om du vill ha en modern artist som Justin Bieber på skalet eller om du vill ha en mer klassisk kändis som Marilyn Monroe! Med ett kändis skal kan du snabbt visa upp för världen vem som är din idol, och du kan alltid ha dem i din ficka. Kanske ska du också ge bort ett skal till en familjemedlem, vi tror då att din pappa skulle älska ett Elvis Presley skal till sin iPhone SE!