Kundservice

Fynda billiga mönsterskal till iPhone 5/5s/SE

3 367 fynd


Filtrera

Skal med mönster till iPhone 5 & 5s på nätet

Pang bom säger det och du ser din smartphone ligga på golvet. Skärmen i tusen bitar, ingen möjlighet att rädda. Tänk om du bara hade haft ett skal. Har du inte upplevt detta än så är det ändå dags att köpa ett bra och skyddande skal. För alla kan ha oturen att tappa sin mobil, men risken att mobilen går sönder minskar markant med ett skydd. För att du ska kunna köpa skal till iPhone billigt på nätet har vi på Fyndiq samlat ihop mängder av olika alternativ att välja på. Här hittar du skal med mönster som både håller mobilen hel och snygg.

Tips för ett lyckat köp

Här hittar du bara skal för iPhone 5/5s & iPhone SE, har du en annan modell kan du klicka dig vidare. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Street och punk är lika med succé

Att mobilen är en värdefull ägodel är det nog ingen som ifrågasätter, och då borde det också vara en självklarhet att skydda den. Men nog ska den inte behöva vara ful för att skyddas? Nej, så behöver det inte vara. Och om du köper ett skal med mönster till din iPhone 5s kan du också göra den riktigt personlig. Oavsett om du väljer ett blommigt skal eller ett skal med ballt himmelmönster så kommer mobilen vara snygg. Alla dessa hittar du här hos oss!