Kundservice

Fynda iPhone 5C mönstrade skal på nätet

24 Fynd

Nu kan din iPhone 5C både vara snygg och skyddad

Visst är iPhone 5C en fantastisk telefon? Nu kan du skydda den med ett lika fantastiskt skal så att du slipper fula repor och irriterande sprickor. På Fyndiq hittar du billiga skal i massor av olika mönster som du hittar direkt online. Så det är bara att klicka dig igenom vårt stora sortiment och välja ut just din favorit. Välj och vraka bland olika material och färger!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du fler iPhone tillbehör? Hos Fyndiq finns hörlurar, iPhone laddare och mycket mer, självklart till samma fyndpriser som alltid! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett skal är inte bara praktiskt, det kan vara snyggt också

Det sista man vill när man har en sprillans ny iPhone 5C är att skada den, så se till att skydda din telefon från stötar och fula repor med ett snyggt mönstrat skal! I den här kategorin har vi på Fyndiq samlat tusentals iPhone 5C skal med olika häftiga mönster. Du kan välja alltifrån ett skal med blommor till skal med leopardmönster. Eller vad sägs om ett mobilskal med en flagga på? Bland våra tusentals mönster är det lätt att hitta flera skal som faller dig i smaken, så det är tur att det är billigt att handla hos Fyndiq!