Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga iPhone 5c fodral på nätet!

Fyndiqs favoriter

Nytt fodral till ny iPhone! Vi är många som har fallit för Apples fantastiska iPhones och sedan den första släpptes har intresset varit stort världen över. Nu har ännu en fantastisk iPhone släppts, och den kallas iPhone 5c, och den behöver självklart skyddas. Just därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av snygga fodral till iPhone 5c, och självklart har vi också dessa till ett billigare pris. Oavsett om du är ute efter ett plånboksfodral eller flipfodral har vi det, och självklart kommer vårt stora utbud i flera olika färger.

Tips för ett lyckat köp! Utbudet är stort, priset är lågt, kvalitén är hög: du passar väl på att klicka hem så många fodral som möjligt? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Den lilla svarta! När en säger fodral kan man tänka på mycket, och många tänker kanske på ”den lilla svarta”, alltså fodralklänningen som alltid är rätt! Lite så kan du tänka om fodral till din iPhone 5c också. Och visst är det väl så att ett fodral skyddar din nya iPhone, men det är också någonting som är väldigt snyggt. Om du sen väljer ett svart, rosa, rött eller blått fodral till din telefon är en smaksak – men du ska veta att du hittar det här, och med vårt billiga pris kan du köpa flera om beslutsångesten tar över. Välkommen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.