Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig iPhone 5C enfärgad plånbok!

Fyndiqs favoriter

Dags att skaffa ett plånboksfodral? Det fina med plånböcker är att du har en plats att förvara dina kort på. Och lika bra är det ju att ha ett skyddande fodral till din iPhone 5C. Så tänk vad praktiskt när man kan ha kort och telefon på samma plats i ett plånboksfodral! I vårt stora sortiment har vi samlat massor av billiga enfärgade plånboksfodral till din iPhone 5C direkt på nätet. Och visst är det skönt att shoppa online? Hos oss på Fyndiq kan du välja bland mängder av olika plånboksfodral och det bästa av allt är att det är billigt också! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du något mer till din telefon? Hos oss på Fyndiq hittar du massa spännande produkter, självklart till våra vanliga fyndpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skydda din iPhone 5C med ett snyggt enfärgat plånboksfodral! Det fina med fodral är att de skyddar mot repor, och med ett plånboksfodral skyddar du din iPhone 5C samtidigt som du även har koll på dina kontokort och kontanter. Här hos oss på Fyndiq hittar du mängder av praktiska enfärgade plånboksfodral i flera olika färger och stilar, så det är enkelt att hitta många favoriter. Välj bland massa olika material och hitta det som funkar bäst för dig. Vad sägs om en plånbok i textil eller ett plånboksfodral i läder? Fynda bland mängder av plånböcker och hitta dina favoriter redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.