Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga iPhone 5C reservdelar!

Fyndiqs favoriter

Bra iPhone delar online! De allra flesta är försiktiga med sin mobiltelefon, i alla fall till viss mån. Men ändå så kan olyckan vara framme ibland, och plötsligt går något sönder eller slutar att fungera. Och om detta har hänt dig, då har du kommit rätt! För här hos oss på Fyndiq hittar du massor av bra reservdelar för iPhone 5C riktigt billigt. Med delar till iPhone som exempelvis en simkortshållare, ett nytt batteri eller en sådan enkel sak som en hemknapp så kan din telefon bli som ny igen. Så välkommen att fynda reservdelar!

Tips för ett lyckat köp! Att ha ett gäng extra sidoknappar hemma är aldrig fel, man vet aldrig när olyckan är framme! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Laga telefonen med nya delar! Även om du är riktigt försiktig, så kan saker som till exempel samtalshögtalare gå sönder. Det ska den såklart inte göra, och i många fall byter Apple ut den åt dig. Men är telefonen gammal eller saknar försäkring eller garanti, då är det oftast bäst och billigast att köpa iPhone 5C reservdelar och fixa felet på egen hand. I alla fall om du har koll på vad du gör! Om så inte är fallet är det nog bäst att fråga en kompis eller kanske förälder som vet hur olika iPhone reservdelar hamnar rätt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.