Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga enfärgade iPhone 5C skal!

Trivs med enfärgat skal! Att ha mobilskal på sin smartphone är något som de allra flesta har, dels för att det är snyggt och dels för att det skyddar ens älskade telefon! Så att ha ett skal som man tycker är fint är viktigt, eftersom det blir en väldigt stor del av telefonen, som ju är en stor del av en själv. Därför har vi på Fyndiq samlat massor av billiga enfärgade skal för iPhone 5C, eftersom enfärgat är något som många trivs bäst med. För oavsett om man vill ha hard case, silikonskal eller bumper skal till sin iPhone 5C, så vill man att den ska passa ihop med ens personlighet!

Tips för ett lyckat köp! Har du ingen favoritfärg, och därför inget iPhone 5C skal som är en given favorit? Varför inte beställa hem mer än ett så att du kan variera efter humör! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rosa eller genomskinligt? Att hitta fina skal är inte alltid så enkelt, särskilt eftersom många skal är mönstrade. Som tur är så går det att hitta, bara man vet var man ska leta. Rosa skal, blåa skal, genomskinliga skal... listan kan göras lång på vilka iPhone 5C enfärgade skal man kan hitta, så det gäller bara att välja en färg som man tycker om och sen har man en fin telefon!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.