Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga iPhone 5c skal på nätet!

Nytt och billigt från iPhone! Världen har väntat. Längtat! Och plötsligt släpps den, lika fantastisk som en hoppats att den ska vara! Applåderna är öronbedövande, och alla slänger händerna i luften och tackar. Det handlar självklart om den nya Iphone 5c, och så snart telefonen släpptes skyndade vi på Fyndiq att samla in snygga skal att klä mobilen i. Här hittar du allt från transaparenta skal till mobilskal som är camouflagefärgade, och det kan vara en god idé att köpa in sig på dessa så att din nya och fabulösa mobil överlever eventuella fall.

Tips för ett lyckat köp! iPhone 5c är ny på marknaden, om du inte hittar vad du gillar direkt — kom tillbaka, vi uppdaterar lagret hela tiden! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Att äga marknaden! Kriget mellan olika mobiloperatörer har pågått länge, även om de inblandade har varierat. Just nu ligger kriget främst mellan Samsung och iPhone, vilka båda två tar fram fantastiska telefoner. Men nu när iPhones nya smartphones levererats drog nog iPhone iväg lite. Och om du är en av de lyckliga som har införskaffat iPhone 5c, är det nog smart av dig att köpa in dig på ett gäng nya skal för att skydda mobilen. Hos oss på Fyndiq hittar du riktigt snygga skal, och du kommer aldrig behöva vara orolig för att din smartphone ska gå sönder. Kom in och kika på vårt stora utbud, du kommer garanterat att hitta någonting du gillar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.