Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda iPhone 6 Plus bumper online!

Skydda kanterna på din iPhone 6 Plus! En bumper är en typ av skal som endast sitter på kanterna av din mobiltelefon och gör så att du får ett bra skydd av de mest utsatta områdena. För dig som tycker att ett skal eller fodral bara blir klumpigt, och lägger på extra vikt till mobilen, kan en bumper vara det perfekta alternativet! Vi på Fyndiq har ett stort utbud av billiga bumpers till iPhone 6, så att du ska kunna investera i detta smidiga skal! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Vi kan rekommendera att du köper ett skärmskydd till mobiltelefonen också. På så sätt undviker du fula repor på skärmen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Visa upp din snygga mobiltelefon! Har du köpt en iPhone 6 Plus vill du förmodligen visa att du har gjort det. Den är ju trots allt en av de nyaste modellerna på marknaden! För att kunna stoltsera med din nya mobiltelefon kan du inte ha ett skal som är i vägen. Med ett skal på din mobil kan det ju vara svårt att skilja din iPhone 6 Plus från äldre modeller. Med en bumper döljer du inte den snygga baksidan, men du kompromissar inte heller med skyddet. Dessutom behåller du din mobil slimmad! Välj också bland ett antal olika färger på din bumper!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.