Fynda billiga iPhone 6 Plus kändisskal

1 Fynd

Fynda billiga iPhone 6 Plus skal med kändisar online

Har du också en idol? En kändis som du tycker är något alldeles exträ Då ska du definitivt spana in alla våra snygga skal till iPhone 6 med kändismotiv på! Välkommen att välja och vraka bland mängder av billiga iPhone 6 kändisskal med allt från Marilyn Monroe och James Dean till The Fooo och One Direction på! Och vem vet, du kanske hittar ett extra skal till din pojkvän, mamma eller bror också!

Tips för ett lyckat köp

Det är alltid roligt att kunna variera sig — så varför inte köpa två skal på en gång? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mer än bara en kändis

Alla har vi en idol som betyder mer än alla andra kändisar här i världen. Kanske är det Beyonce eller kanske är det Justin Bieber. Oavsett vilken kändis det är som får ditt hjärta att fladdra lite extra kan du visa detta genom att låta kändisens ansikte pryda ditt mobilskal till din iPhone 6 Plus! Vad sägs till exempel om ett Harry Styles skal för iPhone 6 Plus? Eller du kanske föredrar ett coolt Apple iPhone 6 Plus 5.5 Mobilskal Mustache? Kika igenom vårt stora sortiment och välj ut din favorit. För du minns väl att ett skal både skyddar din iPhone 6 Plus från repor och kantstötta hörn!