Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Material Skal & Fodral

Fynda billig mönstrad iPhone 6 plånbok!

Hitta personliga mobilfodral online! Stil och smak är något som påverkar det mesta här i livet, och det är något som också gäller för våra älskade smartphones. Att ha fina och bra mobiltelefontillbehör är därför ett måste, och hos oss på Fyndiq hittar du därför massor av mönstrade iPhone 6 plånboksfodral! Med billiga mobilfodral så blir nämligen din telefon helt annorlunda, och riktigt personlig. Inte minst om det är mönstrade fodral du har siktat in dig på. Så kolla runt i vårt stora utbud av iPhone tillbehör i form av iPhone 6 plånboksfodral med mönster och se vilket som faller dig och din telefon i smaken!

Tips för ett lyckat köp! Att ha ett läderfodral är såklart toppen, men ännu bättre är det med två. Omväxling förnöjer trots allt, och dessutom blir inte frakten dyrare när du beställer fler varor! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra mobilskydd med fodral! Att ha mobiltillbehör till din telefon är verkligen viktigt, och ändå så finns det fortfarande de som går utan en iPhone mobilplånbok. Det bör helt klart bli ändring på detta! För inte nog med att du får en fin telefon med en mönstrad plånbok för iPhone 6, ett mobilfodral skyddar också från en hel del olyckor. Och skador och repor är något som du nog gärna vill bespara din iPhone 6, inte sant?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.