Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billig mönstrad iPhone 6 plånbok

3 235 Fynd

Hitta personliga mobilfodral online

Stil och smak är något som påverkar det mesta här i livet, och det är något som också gäller för våra älskade smartphones. Att ha fina och bra mobiltelefontillbehör är därför ett måste, och hos oss på Fyndiq hittar du därför massor av mönstrade iPhone 6 plånboksfodral! Med billiga mobilfodral så blir nämligen din telefon helt annorlunda, och riktigt personlig. Inte minst om det är mönstrade fodral du har siktat in dig på. Så kolla runt i vårt stora utbud av iPhone tillbehör i form av iPhone 6 plånboksfodral med mönster och se vilket som faller dig och din telefon i smaken!

Tips för ett lyckat köp

Att ha ett läderfodral är såklart toppen, men ännu bättre är det med två. Omväxling förnöjer trots allt, och dessutom blir inte frakten dyrare när du beställer fler varor! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra mobilskydd med fodral

Att ha mobiltillbehör till din telefon är verkligen viktigt, och ändå så finns det fortfarande de som går utan en iPhone mobilplånbok. Det bör helt klart bli ändring på detta! För inte nog med att du får en fin telefon med en mönstrad plånbok för iPhone 6, ett mobilfodral skyddar också från en hel del olyckor. Och skador och repor är något som du nog gärna vill bespara din iPhone 6, inte sant?