Kundservice

Fynda billig iPhone 6 bumper online

13 fynd


Filtrera

Skydda de mest utsatta områdena med bumper till iPhone 6

Du kanske tycker att ett skal eller fodral gör din mobiltelefon otymplig och onödigt stor? Men om du ändå vill ha ett bra skydd till din iPhone kan du med fördel köpa en bumper. Den skyddar de mest utsatta områdena på din mobil, nämligen kanterna. För om du tappar din mobil kommer den med största sannolikhet att först studsa med en kant mot marken. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga bumpers till iPhone 6, så att du ska kunna skydda din mobiltelefon från kantstötning. Välkommen att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp

Hos oss får du billig frakt, oberoende av hur mycket du beställer. Så passa på att hitta flera fynd när du ändå är igång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Behåll din mobils snygga design

De flesta som har en iPhone är stolta över det och vill gärna visa vilken bra mobil de faktiskt har. Men med ett skal på din iPhone döljer du den design som riktigt duktiga formgivare har tagit fram med stor noggrannhet. För dig som vill ha din mobil just som den är, men ändå ge den ett bra skydd, är en bumper det enda valet! Hos oss kan du välja bumpers i mängder av olika färger. De är perfekta för att rama in din snygga mobiltelefon!