Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig iPhone 6 bumper online!

Fyndiqs favoriter

Skydda de mest utsatta områdena med bumper till iPhone 6! Du kanske tycker att ett skal eller fodral gör din mobiltelefon otymplig och onödigt stor? Men om du ändå vill ha ett bra skydd till din iPhone kan du med fördel köpa en bumper. Den skyddar de mest utsatta områdena på din mobil, nämligen kanterna. För om du tappar din mobil kommer den med största sannolikhet att först studsa med en kant mot marken. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga bumpers till iPhone 6, så att du ska kunna skydda din mobiltelefon från kantstötning. Välkommen att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp! Hos oss får du fri frakt, oberoende av hur mycket du beställer. Så passa på att hitta flera fynd när du ändå är igång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Behåll din mobils snygga design! De flesta som har en iPhone är stolta över det och vill gärna visa vilken bra mobil de faktiskt har. Men med ett skal på din iPhone döljer du den design som riktigt duktiga formgivare har tagit fram med stor noggrannhet. För dig som vill ha din mobil just som den är, men ändå ge den ett bra skydd, är en bumper det enda valet! Hos oss kan du välja bumpers i mängder av olika färger. De är perfekta för att rama in din snygga mobiltelefon!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.