Kundservice

Billiga reservdelar till iPhone X/Xs

75 Fynd

Skaffa reservdelar till iPhone X/Xs i Fyndiqs unika produktutbud av tillbehör till iPhone. Hos Fyndiq hittar du en mängd reservdelar men självfallet även annat du kan vilja ha till din iPhone X/Xs - alltid till lägsta pris.


Filtrera

Här hittar du reservdelar till iPhone x

Hos Fyndiq hittar du iPhone x reservdelar för att laga din mobil. Vi har bland annat tillbehör för att reparera mobilens kamera, skärm eller högtalare. Har du en telefon med dåligt batteri, så hittar du nya här som passar till din iPhone x.

Byt batteri på din mobil

Det första som brukar bli dåligt på mobilen är batteriet. Ofta handlar det om att batteriet laddar ut fort eller att mobilen plötsligt dör. Då kan du enkelt beställa ett nytt batteri. Hos Fyndiq hittar massor av olika batterier till låga priser. I vårt sortiment hittar du batterier som är testade och certifierade efter internationell standard. Spara på både miljö och plånbok genom att byta batteri istället för hela mobilen.

Laga din mobil själv

Om din bil har gått sönder så kan du laga den själv. Oftast är det bara en del av mobilen som slutar fungera så det är onödigt att köpa en ny. Beställ istället hem reservdelar från oss. Här hittar du iPhone x reservdelar till låga priser. Vi har delar för dig som vill byta ut kamera, laddningsport eller högtalare. Är du osäker på hur du ska göra så kolla på Youtube där det finns massor av olika instruktionsklipp. Tänk också på att du kanske kan behöva mycket små verktyg, har du inga hemma så beställ detta samtidigt. I vårt sortiment av reservdelar hittar du också de skruvar du behöver för att laga mobilen.

Byt skärmen på din iPhone x

Har du spräckt skärmen på din iPhone x eller har touchfunktionen blivit dålig? Isåfall kan du enkelt byta ut den själv. I vårt sortiment så hittar du såklart massor av skärmar till din mobil. Beställ hem en ny LCD och pekskärm. Om du är osäker på hur du ska göra för att byta skärmen så kan du till exempel kolla på instruktionsfilmer som ligger på Youtube. Där visar de steg för steg hur du ska göra. Tänk också på att du eventuellt kan behöva väldigt små verktyg när du lagar mobilen. Självklart hittar du dessa hos Fyndiq. Glöm inte heller att beställa de pyttesmå skruvar som du kan behöva för att laga din iPhone x.