Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga LG G2 tillbehör online!

Håll mobilen ren! Skydda din telefons skärm med ett skärmskydd till LG G2. Eller varför inte kombinera ett silikonskal med displayskydd? Oavsett vilket tillbehör du behöver till din LG G2 så har Fyndiq det här. Alla grymma mobiltillbehör finns till din LG helt enkelt. Det är dessutom billigt att fynda här så passa på att ta ett plånboksfodral för att förvara alla dina bankkort och din telefon i ett och samma fodral. Här finns skal till LG G2, plånböcker och allt däremellan, billigt! Så gå inte miste om att kunna byta fritt varje dag.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att LG G2 telefonen är mycket skärm så se till att plocka på dig skärmskydd när du ändå köper mobilskal. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Grym skärm på LG G2! Den nya LG mobiltelefonen är allt vad alla andra smartphones är på marknaden, fast lite till. Den har en helt galen skärm som nästan är för stor, men bara nästan. Dess superfina upplösning ger oss förklaringen till dess storlek. Något som också är helt revolutionerande när det kommer till denna LG telefon är att den har betydligt längre batteritid. Borta är proceduren att stoppa i laddaren varje natt och här är flera dagars batteritid. Men tro inte att processorn är mindre för det, denna LG mobil är dessutom snabb som blixten! Vem vill inte äga en LG G2 när den onekligen är så grym?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.