Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga LG G2 fodral online!

Fyndiqs favoriter

Skydda din LG G2 med fodral! Att skydda mobilen är en av de viktigaste sakerna du kan göra för att få den att hålla länge. Med ett fodral kan du skydda telefonen från repor och skråmor, samtidigt som telefonen blir snygg och personlig. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga fodral, mobilväskor och plånboksfodral till din LG G2 så att du ska kunna skydda din lilla pärla! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Hittar du något annat här hos oss? Passa på att klicka hem det också på samma gång. Frakten är nämligen densamma oavsett hur mycket du beställer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vill du ha ett plånboksfodral eller ett flip fodral? När det kommer till att välja ett fodral som passar just dina förutsättningar finns det en del saker att tänka på. Har du ofta plånboken och mobilen på samma ställe kan det vara smart att slå ihop dessa två och köpa ett plånboksfodral. Med sådana smarta fodral kan du även spela upp videor på mobilen genom att använda locket som stöd. Vill du inte ha fack för kort och pengar, men ändå ha ett rejält skydd mot stötar, kan du investera i ett flip fodral. Då kan du enkelt komma åt telefonens display, samtidigt som du skyddar både fram- och baksida av mobilen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.